A szélvédő gravírozás nem a díszítés miatt készül, hanem fontosabb célja van. A gravírozás a gépjármű védelemben játszik fontos szerepet.

Az autólopások továbbra is létező problémaként vannak jelen hazánkban is. A tulajdonosok még a legmodernebb lopásgátló rendszerek birtokában sem mindig lehetnek biztosak abban, hogy a járművükért mindent megtettek. A tolvajok is lépést tartanak a technológiai fejlődéssel és képesek kijátszani akár a legújabb berendezéseket is.

Miben tud segíteni egy gravírozott autóüveg? Hogyan képes néhány szám és a betű a szélvédőn megóvni a járművet attól, hogy bűnözők kezére jusson és a fekete piacon kössön ki? Nagyon egyszerű, mert csak egyedi azonosítóval kell ellátni az üveget.

A gravírozott üveget nem szeretik a tolvajok

A jármű azonosító számai már ott szerepelnek az egyes alkatrészeken. A motorszám, az alvázszám jelzi, hogy a jármű eredeti, nem lopott. A rendszám is az autóhoz tartozó fontos jelzés. Miért kellene ezeket a számsorokat még egy, újabb felületen feltüntetni?

Az üvegre, gravírozással felvitt számokat nem lehet egyszerűen eltüntetni, ezért az autótolvajok nem tudják értékesíteni a járművet. Ebből következik, hogy a gravírozott szélvédős autók hátrébb kerülnek a bűnözők listáján és azok felé az autók felé fordítják a figyelmüket, amiken nincs gravírozás.

Az autó tulajdonosa kedvező áron tud gravírozást rendelni, amivel védi az autót. A tolvajok csak körülményesen, drágán tudnak megszabadulni egy ilyen szélvédőtől. A szélvédő gravírozás jobb, mint egy riasztó. Csak egyszer kell elvégeztetni és onnantól kezdve bárhol hatékonyan tud működni, mint megelőzés.

Melyik tolvaj szeretne felesleges kockázatot vállalni, inkább másik autót választ, amivel kisebb a lebukás veszélye, ugye?

A szélvédőhöz kapcsolódó szolgáltatásokról a cégünk honlapján, a www.autouvegcentrum.hu webcímen tettünk közzé tájékoztatást. Arra szeretnénk kérni az érdeklődőket, hogy az itt feltüntetett telefonszámok egyikén, illetve üzenetben kérjenek információkat: info@autouvegcentrum.hu 06 88 400 876, 06 30 927 0248, 06 30 520 9523.