Egyszerű megoldások

A műszaki vizsga menete, ára és érvényessége

műszaki vizsga

Gépjármű vásárlását tervezed, de még nem tájékozódtál részletesen a fenntartással kapcsolatos tudnivalókról? Új és használt autó beszerzése esetén sem szabad megfeledkezni a műszaki vizsgáról, azonban ennek érvényessége eltérhet egymástól. Informálódj időben, és kérj segítséget annak érdekében, hogy minél egyszerűbb legyen a műszaki vizsga lebonyolítása!

Jármű tulajdonosaként többféle feladat vár rád, mivel csak ezek ellátásával gondoskodhatsz a kényelmes, biztonságos utazásról. A balesetmentes közlekedés érdekében nem maradhat el az alkatrészek alapos és rendszeres ellenőrzése, valamint néhány szabálynak is meg kell felelni. Meghatározott időközönként nélkülözhetetlen a műszaki vizsga, amelynek megléte elengedhetetlen a biztonságos közlekedés szempontjából. Ennek során meggyőződhetsz róla, hogy a jármű kiváló állapotban van, ha pedig hibát találnak, elvégezhető a javítás, az egyes elemek cseréje. Sor kerül többek között a fék, a lengéscsillapítók, a kipufogó- és a hűtőrendszer, a rendszámtábla, a motorolaj, a szélvédő vizsgálatára, valamint a korrózió, a felületi sérülések ellenőrzésére is. Célszerű a műszaki vizsgát megelőzően az autót alaposan átvizsgálni, így elkerülheted a kellemetlenségeket, és csak a vizsgáztatás árával kell kalkulálnod, ami egy fix összeg. A jármű fajtájától függ, hogy pontosan mennyit kell érte fizetni, amiről előre tájékozódhatsz. Új autó esetében 4 évig érvényes a műszaki vizsga, ezt követően kétévente van szükség az ellenőrzésre.

Cégünk, a CARACE Autótechnika Kft. megbízható segítséget nyújt annak érdekében, hogy egyszerűen és gyorsan sikerüljön a műszaki vizsga lebonyolítása. Lehetőséget adunk online időpont foglalására, így kényelmesen kiválaszthatod a megfelelő napot, amikor sor kerül a vizsgáztatásra. Minden információt átadunk annak érdekében, hogy felkészült legyél a műszaki vizsgát illetően, és semmilyen probléma ne adódjon a kijelölt időpontban. Tájékozódj akár már most a műszaki vizsga áráról és menetéről részletesen a www.caracekft.hu internetes oldalon! Felmerülő kérdéseiddel pedig keress bennünket a 06-70-6181726-os telefonszámon, vagy küldj üzenetet a karasz.imre@carace.hu e-mail címre!