Füstös környezetben is elengedhetetlen a kiváló helytállás? Szeretne a szélsőséges helyzetekre megfelelően felkészülni? Nagy segítségére lehet a füstgép, amivel szimulálhatja a füst terjedését, és a tűzoltók gyakorolhatják a teendők ellátását ilyen esetben is.

A lakóingatlanok, a munkaterületek környezetében, az utakon, az erdőkben, és más helyeken előfordulhat a tűz keletkezése és terjedése. Ilyenkor elengedhetetlen a tűzoltók közbeavatkozása, akik szakszerű munkát végeznek a balesetek mentési folyamatai során is.

Fontos, hogy a szakemberek felkészüljenek a szélsőséges helyzetekre, többek között a füstben történő feladatok ellátására. A felkészülés, a gyakorlás során éppen ezért szükség van a füst szimulálására, ami egyszerűen kivitelezhető füstgéppel.

Hosszan tartó és gyorsan oszló köd esetén egyaránt kiválóan helyt kell állni, ezért lényeges, hogy mindkét helyzetben legyen tapasztalat. Füstgép alkalmazásával létrehozható olyan állapot, amikor még nehezebbé válik a mentés, és ezt lehet gyakorolni.

Kültéren és beltéren egyaránt keletkezhet nagy füst, és szükség van az emberek, az állatok, az értéktárgyak mentésére. A speciálisan kialakított eszközök segítségével, mint például a hőkamera és a légzőkészülék, valamint védőfelszerelésben nem okozhat gondot a feladatok elvégzése. Ennek érdekében azonban nem maradhat el a felkészülés, a gyakorlás.

A legjobb megoldás olyan szolgáltatót választani, ahol mindent megtalál egy helyen. A füstgép mellett megrendelheti az elengedhetetlen eszközöket és a védőfelszerelést is.

Használja ki a korszerű megoldások előnyeit! Támogassa a profi felkészülést kiváló eszközökkel és módszerekkel! Cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. széles kínálatában megtalálhatja az erre a célra szolgáló füstgépet, és más termékeket is a kifogástalan felszereléshez.

Többféle változat áll a rendelkezésére, és kényelmesen intézheti a beszerzést a www.fewe-vedofelszereles.hu weboldalon. Amennyiben pedig kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy írjon e-mailt a webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu címre!