Biztos találkozott már szélvédőre írt számokkal és betűkkel. Ez a módszer egyre szélesebb körben népszerű, ugyanis lehetővé teszi a tolvajok távol tartását. Érdemes Önnek is kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen a szélvédő gravírozás igazán hasznos megoldás.

A gépjármű nagy érték mindenki számára, ezért a tulajdonos igyekszik a védelmére nagy figyelmet fordítani. Ha Ön autóval közlekedik, bizonyára nagy problémát jelentene, ha tolvaj kezébe kerülne a járműve. Ennek megakadályozása érdekében lehetősége van riasztó, nyomkövető alkalmazására, de nem biztos, hogy elveszi az illetéktelenek kedvét a lopástól. Ha viszont a szélvédő gravírozása mellett dönt, elriaszthatja őket.

Miért előnyösebb megoldás a szélvédő gravírozása más rendszerekkel szemben?

– Látható és egyértelmű jel, megjeleníthető a rendszám, az alvázszám vagy a motorszám is.

– Nincs szükség energiaforrásra, és hosszú távon nyújt hatékony megoldást.

– Diszkrét módszer, így nem módosítja a jármű megjelenését.

– Időigényes és költséges az eltávolítás, ezért elveszi a tolvajok kedvét.

– Kiválóan tölti be a szerepét kiegészítő védelemként is.

Riasztó használata esetén hangos jelzésre lehet számítani, de előfordulhat hamis riasztás, és könnyen kikapcsolható. A nyomkövető lehetőséget nyújt a gépjármű távoli követésére, azonban nagy összeg kifizetésével járhat a beszerzés és az alkalmazás, a jel pedig leárnyékolható.

Tehát minden szempontot figyelembe véve a szélvédő gravírozás mindenképp jó döntés. Időtálló, hatékony megoldás, amire csak egyszer kell beruházni. Egyéni igényeitől függ, hogy milyen módon szeretne az autója védelméről gondoskodni, de látható elrettentésként a gravírozást célszerű választani.

Jelezze egyéni kérését a Fridova Kft. munkatársainak, és óvja a járművét az illetéktelenekkel szemben! Precíz és gyors megoldásra számíthat, finom homok segítségével kerül sor a kivitelezésre. Jusson bővebb információhoz a www.autouvegcentrum.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-30-9270248-as telefonszámot, vagy írjon az info@autouvegcentrum.hu e-mail címre!