Baromfitartással foglalkozik? Szeretné az állatokat folyamatosan ellátni, és igyekszik a feladatokat minél költséghatékonyabban teljesíteni? Sokat könnyíthet a munkáján az önetető tyúkoknak, ami lehetővé teszi a gazdaságos, pontos adagolást.

Baromfi nevelésére nagy szükség van napjainkban is, és ez az egyik legegyszerűbben tartható haszonállat. Annak érdekében, hogy a tervek megvalósuljanak, fontos a megfelelő életteret kialakítani, és a takarmányozásról gondoskodni. Nagy szükség van a húsra és a tojásra, hiszen az alapvető élelmiszerek közé tartoznak, amelyeket szinte mindenki rendszeresen fogyaszt. Annak érdekében, hogy ezek kifogástalanok legyenek, nélkülözhetetlen a jó minőségű termékek biztosítása a tyúkok számára. Emellett arra is célszerű ügyelni, hogy ezt milyen módon intézi. Többféle eszköz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az egyszerű etetést. A legjobb megoldás az önetető tyúkoknak, így ha távol tartózkodik, akkor is tudnak az állatok enni, nem kell más emberek segítségét kérni. Az önetető tyúkoknak mindig akkora mennyiséget adagol, amennyire szükség van, higiénikus és praktikus. Az önetetőt tyúkoknak különböző változatban gyártják a szakemberek. Egyéni igényei, és annak alapján választhat közülük, hogy mekkora mennyiségű takarmányt szeretne belőle adagolni. Könnyen után töltheti az önetetőt tyúkoknak, és a tisztán tartása sem okozhat problémát. Érdemes önitatót is beszerezni, így nem csak az eledel áll folyamatosan rendelkezésre.

Gondoskodjon az állatokról megfelelően, kiváló minőségű, egyszerűen használható eszközök segítségével! Válassza ki a legmegfelelőbb önetetőt tyúkoknak széles kínálatunkból a www.farm24.hu weboldalon! Többféle típusú és méretű, különböző anyagokból készült termékeket nyújtunk, így egyéni igényei szerint rendelhet. Lehetősége van automatával is felszerelt szerkezet mellett dönteni, és rengeteg egyéb eszközhöz is hozzájuthat cégünk, a BHR TRADE Kft. webáruházában. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-1-9988214-es telefonszámon, vagy a sales@bhrtrade.hu e-mail címen!