Vállalkozást indít, cég működtetését tervezi? Olyan termékek forgalmazásával is foglalkozik, amelyek a jövedéki áruk közé tartoznak? Fontos, hogy tisztában legyen azzal, milyen szabályok vonatkoznak Önre, és ezeknek megfelelően végezze a tevékenységét. Kérjen adótanácsadást, hogy semmilyen problémája ne adódjon a munkavégzés során!

A vállalkozás működtetéséhez elengedhetetlen, hogy tisztában legyen a törvényi előírásokkal, a különböző szabályokkal, az adózás formáival és jellemzőivel. Ennek a munkának az elvégzése gyakran egy külön embert kíván, de mindenképp egy olyan szakmai ismeretekkel rendelkező adótanácsadóra van szükség, aki elvégzi ezeket a feladatokat. Az adózással kapcsolatos előírások betartása kötelező, a könyvelésnek naprakésznek kell lennie, az időszakos, és az éves bevallások elkészítéséhez is elengedhetetlen az adótanácsadással foglalkozó szakember segítsége. Szinte évente történnek változtatások, vagy jelennek meg új lehetőségek, amelyekről pontosan tud tájékozódni az adótanácsadás során. Ha a cég formáját vagy működését szeretné változtatni, tevékenységi kört vált, a legkönnyebben az adótanácsadással foglalkozó munkatárs tudja Önt támogatni. Ha kereskedelemmel foglalkozik, és olyan árukat is forgalmaz, amelyek a jövedéki adózás alá tartoznak, szintén célszerű tanácsot kérni. Ezek az áruk egyértelműen meg vannak határozva, amelyeket külön tételként kell kezelni. Közismert jövedéki termékek például a dohányáruk, az alkoholos italok, amelyek árusítása csak külön engedéllyel lehetséges. Az adótanácsadás minden vállalkozás életében alapvető fontosságú, enélkül a tevékenységek eredményes elvégzése nem lehetséges. A hivatal által előírt követelményeknek akkor tud pontosan és maradéktalanul eleget tenni, ha felveszi a kapcsolatot egy olyan szakemberrel, aki adótanácsadással foglalkozik.

Cégünk, a ProLegal Kft. megbízható segítséget nyújt Önnek! Naprakész információkkal látjuk el a jövedéki ügyintézés területén, adótanácsadási szolgáltatásunk keretében pedig választ adunk minden adózással kapcsolatos kérdésére, és felhívjuk a figyelmét az előírások betartására. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.prolegal.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-70-9332346-os telefonszámon, vagy az info@prolegal.hu e-mail címünkön!