Sok időt tölt a küldemények postai feladásával? Gyakran van szükség levelek vagy csomagok eljuttatására? Megkímélheti magát a sorban állástól, és nem szükséges a kollégáit sem megbízni, ha posta szolgáltatást vesz igénybe.

A különböző nyomtatványok, termékek postázására szükség van minden munkaterületen. Vannak olyan cégek, amelyek naponta adnak fel leveleket, csomagokat az ügyfelek, partnerek számára. A postán történő sorban állás nagyon sok időt vesz el a munkaidőből, ráadásul ha messze található a postahivatal a munkahelytől, a közlekedés időigényes és költséggel jár. Ha szeretné az idejét más feladatok megoldására fordítani, és fontos, hogy minden küldemény kézbesítésére problémamentesen, rövid időn belül kerüljön sor, célszerű ezzel profi csapatot megbízni. Lehetősége van postai szolgáltatást igénybe venni, így az irodájában adhatja át a szállításra váró leveleket, csomagokat, és speciális küldeményeket. Előre tudhatja, hogy milyen költségekkel kell számolnia, és minden alkalommal biztos lehet benne, hogy épségben, időben a megadott helyszínre érkeznek az elküldött nyomtatványok vagy termékek. Sokat egyszerűsíthet, és kényelmesebben oldhatja meg a postázással kapcsolatos ügyeket, ha kihasználja ezt a nagyszerű lehetőséget.

Spóroljon sok időt, energiát és pénzt is azáltal, hogy profikra bízza a küldemények kézbesítését! Ki sem kell a munkahelyéről mozdulnia a levelek, a csomagok, és más speciális küldemények kézbesítése miatt, ha igénybe veszi cégünk, a Portó Budapest Kft. színvonalas posta szolgáltatását! Szerződéses formában, a megbeszélt határidőn belül vállaljuk a céges küldemények kézbesítését a megadott címekre. Több, mint 20 éves tapasztalattal látjuk el a ránk bízott feladatokat, több járművel rendelkezünk, és nagy figyelmet fordítunk a gyors, ugyanakkor biztonságos szállításra. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről a www.porto.hu weboldalon, és kérje egyedi árajánlatunkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-2393971-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a porto@porto.hu e-mail címünkre!