Ha Ön a felelős a megfelelő munkakörnyezet kialakításáért, bizonyára igyekszik minden olyan eszközt beszerezni, ami segít a szerencsétlen helyzeteket kivédeni. Nagyon fontos feladat a csúszásmentesség, amit könnyen megoldhat gyorsan telepíthető, vegyszerálló, környezetbarát, és számos más pozitív tulajdonsággal jellemezhető ipari PVC padlókkal.

A megcsúszásból eredő balesetek sajnos előkelő helyen állnak a statisztikai adatokat tekintve. Veszélyes padlófelület, lépcső nem csak otthon található, hanem szabadtéren, a közintézmények területén, és más környezetben is. Sok esetben elfeledkeznek az emberek arról, hogy bármilyen terület korcsolyapályává változhat vizesen, vagy ha más folyékony anyag található rajta. Ipari munkaterületeken kiemelten fontos a csúszásmentesítés, hiszen számos ok miatt előfordulhat baleset. Ma már többféle technológia és eszköz segít abban, hogy kültéren és beltéren egyaránt elkerülhetők legyenek a kellemetlenségek. Az ipari PVC padlók a problémák megelőzése érdekében készülnek, többféle változatban elérhetők, és egyszerűen tisztán tarthatók. Ipari létesítmény területén, garázsban, raktárban, gyárban, tornateremben, rendezvény helyszínén, és más környezetben is tökéletes megoldást nyújtanak az ipari PVC padlók.

Ha gyors és megbízható megoldást keres a balesetek elkerülése érdekében, szerezze be tőlünk az ipari PVC padlót! Cégünk, a Rinivi Antislip Kft. magas minőségű, időtálló, könnyen tisztítható ipari PVC padlókat, és más hasznos termékeket kínál kedvező áron, amelyek ragasztás nélkül is telepíthetők, nagy teherbírásúak, és ergonomikus kialakításúak. Széles szín- és mintaválaszték áll rendelkezésére, így bárhova keres csúszásmentes burkolatot, nálunk megtalálhatja. Informálódjon részletesen az ipari PVC padlókról www.necsusszel.hu weboldalon, és válasszon egyéni igényeinek, illetve a helyszín adottságainak megfelelően! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-70-2248585-ös telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@necsusszel.hu e-mail címünkre!