A vírus idején mindenkinek kiemelten kell ügyelnie egészségére, melynek érdekében a megszokottól eltérő eszközök használata is szükséges lehet. Mindent meg kell tennünk, hogy megóvjuk magunkat és családunkat a járvány idején, ám azok, akik ebben az időszakban is nap mint nap rengeteg emberrel találkoznak a munkájukból adódóan, különösen nehéz helyzetben vannak. Számukra a munkahelyük vezetőségének kell megteremteni a biztonságos munkavégzés feltételeit. Mit tehetnek az üzletek és intézmények tulajdonosai, hogy védelmet biztosítsanak munkavállalóiknak?

Flexiframe kiszolgáló ablak egy olyan speciális képkeret paraván, ami megóvhatja a dolgozókat. A paravánt alkotó plexi lapok megakadályozzák, hogy a különféle szennyeződések a kiszolgáló ablak mögé jussanak, így védik a pultban állókat a köhögéssel, tüsszentéssel is terjedő vírussal szemben. A praktikus használat érdekében a paraván alján egy kis rés biztosítja a fizetést. Amellett, hogy a Flexiframe kiszolgáló ablak védelmet nyújt a munkavállalóknak, nem csorbítja a látványt a vevők oldaláról, hiszen a plexi átlátszó és igény esetén egyszerűen tisztítható is. Ha a kiszolgáló ablakkal szereli fel üzletét, nem kell hosszadalmas és bonyolult telepítés miatt aggódnia, a paraván könnyen szállítható és összeszerelhető.

A változásokhoz való gyors alkalmazkodást és hatékony védelmet munkavállalói, illetve vevői is értékelni fogják, fontolja meg a Flexiframe kiszolgáló ablak beszerzését, ha pénztár vagy ügyfélszolgálati pult van használatban vállalkozása helyszínén! Cégünk, a www.Mobildisplay Kft. mindig korszerű és sokoldalú termékeket kínál az érdeklődőket. Ha Ön is az innovatív megoldások híve, ismerje meg tevékenységünket! Látogasson el www.mobildisplay.hu weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat a paravánnal kapcsolatos részletekről és más termékeink között is kedvére böngészhet! Ha érdekli a Flexiframe kiszolgáló ablak, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-211-4920-as telefonszámon vagy az info@mobildisplay.hu e-mail címen!